Luotettavasti palveleva autokorjaamo

Yhteystietoihin

Meiltä saat autollesi:

öljynvaihdot
määräaikaishuollot
katsastustarkistukset
huollot ja laadukkaat varaosat
rengastyöt ja -korjaukset myös iltaisin ja viikonloppuisin
vikojen etsinnät, määritykset ja vikakoodien luvut

ohjauskulmien tarkistukset ja säädöt.

Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset autot! Työskentelemme pitkän työkokemuksen tuomalla varmuudella ja vahvalla ammattitaidolla. Hoidamme haasteellisimmatkin huolto- ja korjaustyöt asiantuntevasti. Ajanmukaista työvälineistöämme käyttäen pystymme vastaamaan myös kiireellisiin toimeksiantoihin. 

 

Varaa aika soittamalla numeroon 050 424 6262.

Älä unohda ohjauskulmien tarkistusta ja säätöä

Ohjauskulmien tarkistus ja säätö kannattaa teettää alan ammattilaisella. Tule siis Asema 67:lle, niin me hoidamme homman. Varmistamme nopeasti, että ajoneuvosi pyörät ovat auton valmistajan määrittelemässä, oikeassa asennossa.

 

Kun ohjauskulmat on säädetty oikein, ajoneuvosi renkaat kuluvat huomattavasti vähemmän – vastaavasti polttoaineenkulutus vähenee merkittävästi. Ennen kaikkea voit nauttia turvallisesta ajosta. Kun tarkistutat ohjauskulmat säännöllisesti, ajoneuvosi toimii tehokkaasti.

Kysy lisätietoja

Hydrauliletkut tarpeidesi mukaan

Meiltä saat hydrauliletkuja joka päivä aamusta iltaan!

 

Teemme hydrauliletkuja 1/4"–1/2"-letkukokoihin. Mahdollisuus myös suurempiin kokoihin, aina 1" asti. Valikoimaamme kuuluvat letkut, liittimet, holkit, pikaliittimet, supistajat, nipat ja tarvikkeet.

 

Mikäli haluat lisätietoja kattavasta valikoimastamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme.

Yhteystiedot

Joustavaa palvelua

Meiltä saat aina joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Korjaus-, huolto- ja rengashankinnoissa sinulla on mahdollisuus myös osamaksuun valitsemallasi kuukausierällä! Näin palveluiden maksamisesta tulee helppoa ja kätevää. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Hyödynnä myös autopesupalvelumme

Asema 67:n autopesu palvelee sinua 24/7. Saat meiltä niin kiiltovahapesun kuin Shine-Tecs-huippupesunkin. Maksun voit hoitaa kätevästi esimerkiksi MobilePaylla. Mikäli et itse halua ajaa autoasi pesuun, me teemme sen mielellämme puolestasi.

Lue lisää